Loading...
Koti2018-03-28T15:14:35+00:00

Larson-Juhlin innovatiivinen alumiinikuvan kehys

CLARK by Larson-Juhl

Ilmailussa, autoteollisuudessa ja korkean teknologian teollisuudessa alumiiniä käytetään raaka-aineena monipuolisten ominaisuuksiensa johdosta. Alumiini on kiinnostava materiaali, joka on hyvin koristeellinen ja sopii siksi erityisesti kuvakehyksiin ja sisustukseen.

Suosituimpien profiilimuotojen ja malliemme pohjalta olemme kokeneiden asiantuntijoiden avulla kehittäneet innovatiivisen malliston ja voimme tarjota teille nyt CLARK by Larson-Juhl -merkillä aivan uudella tavalla ajatellun alumiinikehysvalikoiman. Hienostuneet mallit, yhdistettynä uusimpaan tekniseen osaamiseen, ovat sekä ajattomia että moderneja ja täydentävät koko valikoimaamme ihanteellisesti.

Maailmanlaajuisesti toimivana markkinajohtajana kuvakehysten tuotannossa ja markkinoinnissa olemme ylpeitä saadessamme esitellä sinulle CLARK by Larson-Juhl -alumiinivalikoimamme. Alumiinimallistomme kehykset ovat samalla tavoin kuin koko valikoimamme tilattavissa laatikoittain, muotoon katkaistuina, kehyksinä sekä metritavarana.

Olemme suunnitelleet tämän kauniin profiilivalikoiman alusta alkaen. Siinä yhdistyvät suosituimmat muotomme ja pintamme uusimpaan tekniikkaan – ainutlaatuisella tavalla, jota et muualta löydä.

Kaikki profiilimme suunnittelee alusta loppuun Larson-Juhl, ja ne valmistetaan Euroopassa. Hoidamme itse koko tuotantoprosessin alumiiniraaka-aineesta loppukäsittelyyn ja pakkaukseen – mikä tarkoittaa sitä, että voimme taata ne korkeat laatustandardit, joita meiltä odotat.

CLARK by Larson-Juhl.

• Kaikkia tuotteita on saatavana paikallisesta varastosta, josta ne toimittaa Larson-Juhl.
• Osta laatikoina, pituuksina, karkeasti katkaistuina, jiiriin sahattuina tai koottuina.
• Korkein Larson-Juhl laatu
• Kehittyneet ja innovatiiviset mallit
• Hyvä hinta

Anodisoidut ja harjatut mallit: – Tyylikäs ulkonäkö, joka on saatu aikaan yksinkertaisella tai ristiin harjauksella, antaa pinnalle oikeaa syvyyttä.

Viilumallit: – Korkealuokkaista aitoa puuviilua, joka yhdistetään ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi alumiinikehyksen kanssa vaativalla menetelmällä. Lämpötilan, nopeuden ja puristuksen yhdistelmä ovat moitteettoman lopputuloksen salaisuus. Asentamisen jälkeen aito puuviilupinta hiotaan niin, että pinta tuntuu pehmeältä.

Jauhemaalatut mallit: – Voidaksemme toimittaa asiakkaillemme ainutlaatuista ja tasaista laatua, seuraamme jatkuvasti tekniikan kehitystä. Jauhemaalatut pintamme perustuvat uudenlaiseen polyesterihartsipohjaan, mikä takaa erinomaisen kestävyyden. Tämä ei vain korosta ulkonäköä, vaan nostaa myös käsiteltävyyden uudelle tasolle.

ECO-tuotteet: – Edullisia alumiinikehyksiä kaipaaville valikoimissamme on myös ECO-mallit. Nämä valmistetaan perustuotantomenetelmin ja niitä on saatavana sekä hopeanvärisinä että mustina profiileissa 411 ja 415.

Ainutlaatuisen tuotantoprosessimme ansiosta olemme ihanteellinen kumppani erilaisiin suurempiin projekteihin. Jos tarvitset jotain tiettyä mallia vähintään 500 m, ota meihin yhteyttä.